0
Kiki Multem
1 oktober 2018

Doen op Fuerteventura, dit zijn de leukste dingen!

Fuerteventura is het perfecte eiland voor een zonvakantie in ieder seizoen. Na Tenerife is Fuerteventura het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Fuerteventura is omringt met waanzinnige stranden, vulkanisch landschap en je hoeft je hier absoluut niet te vervelend. Dit zijn de leukste dingen om te doen op Fuerteventura!

doen-op-fuerteventura

Maak een roadtrip over het eiland

Fuerteventura is het perfecte eiland om te ontdekken met de auto. Ik maakte een roadtrip via de oostkust omhoog langs de prachtige stranden en zandduinen die Fuerteventura rijk is. Je waant je even in de sahara! In het noorden van het eiland kom je uit bij het prachtige vulkanische landschap waar de Canarische eilanden om bekend staan. Een auto huren kan heel voordelig op de luchthaven van Fuerteventura of vanuit huis bij bijvoorbeeld Sunny Cars. Omdat het eiland erg compact is kun je op 1 dag al een hele toffe roadtrip maken.

bezienswaardigheden-op-fuerteventura

Breng een bezoek aan de eekhoorn op Caleta de Fuste

Op het prachtige strand Caleta de Fuste kun je heerlijk genieten van de zon en zwemmen in het prachtige blauwe water. Maar als je doorloopt naar de pier wordt je omringt door de meest schattige eekhoorns die hier hun thuisbasis hebben. Deze diertjes genieten net als jij van de zon en klimmen graag over de rotsen.

bezienswaardigheden-op-fuerteventura

Bezoek de mooiste stranden van Fuerteventura

Fuerteventura is het perfecte eiland om meerdere stranden te ontdekken. Er zijn talloze witte stranden aan de zure blauwe zee, waar je uren kunt staren naar de golven, een frisse duik kunt nemen of heerlijk op je handdoek kan blijven chillen. Onderweg kom je typische Spaanse strandtentjes tegen waar je kunt genieten van tapas en sangria. Dat klinkt als vakantie toch!

doen-op-fuerteventura

Ga naar de dierentuin

Mocht je afreizen naar Fuerteventura breng dan ook zeker een bezoekje aan het Oasis Park. Dit is de dierentuin van het eiland maar niet zomaar een dierentuin. Dit enorm grote park staat bekend om de beplanting en de immens grote dierenverblijven. De dieren hebben hier zoveel ruimte dat ik oprecht denk dat sommige dieren niet eens doorhebben dat ze in een “hok” zitten, wat een heel fijn gevoel geeft!

doen-op-fuerteventura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *