0
Kiki Multem
10 mei 2020

De mooiste natuurlijke zwembaden van La Palma, dit zijn ze!

La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de zeven Canarische eilanden. Het is een bijzondere vakantiebestemming door zijn veelzijdige en adembenemende natuur en het ongerepte vulkaanlandschap.

natuurlijke-zwembaden-la-palma

Zwemmen in het kristalheldere water van de Atlantische oceaan is een unieke ervaring op La Palma. Je kunt hier namelijk zwemmen in meerdere natuurlijke zwembaden. Lees snel verder want dit zijn dé mooiste natuurlijke zwembaden op het Canarische Eiland, La Palma!

Charco Azul, het meest unieke natuurlijke zwembad van La Palma

De Charco Azul in La Palma biedt bezoekers een unieke manier om van de zee te genieten. Deze zone is uitgegroeid tot een natuurattractie door de enorme afmetingen ervan, de goede afscherming van de golven, het peuterbadje met vlakke bodem en de kleine waterval. Je vindt er uitgebreide voorzieningen: trappen en balustrades voor de veiligheid, een zonneterras, douches, kleedruimtes, parkeermogelijkheden en een badmeester. De jury van de Ecoplayas heeft de plek erkend voor haar bijzondere eigenschappen en zeg nou zelf, dit is toch een plaatje!

natuurlijke-zwembaden-la-palma

La Fajana, het meest geschikte natuurlijke zwembad voor families

Op de Canarische Eilanden tref je een overvloed aan schitterende natuurlijke zwembaden met verschillende bassins. Maar er zijn er maar weinig waar je in een oogwenk van het eerste naar het tweede en naar het derde zwembad kunt gaan. Dat kan wel bij La Fajana in Barlovento, in het noordoosten van het eiland. De loopbruggen rond het verzorgde complex van deze drie baden zijn afgeschermd van de golven, zodat je veilig kunt zwemmen in het kristalheldere, kalme water. Hierdoor kun je niet genieten van maar 1 maar van 3 natuurlijke zwembaden op La Palma tegelijkertijd. Er is parkeergelegenheid, een zonneterras en restaurants in de buurt. La Fajana de ideale plek voor het hele gezin!

Zwem, eet en ontspan op een perfecte plek in La Palma!

natuurlijke-zwembaden-la-palma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *