0
Kiki Multem
30 januari 2020

Hier koop je de lekkerste cupcakes van New York

In de afgelopen jaren is de cupcake enorm populair geworden. Ze zien er niet alleen leuk uit maar zijn ook verkrijgbaar in de meest unieke smaken en kleuren.

lekkerste-cupcakes-new-york

Denk je aan cupcakes dan denk je aan New York! New York staat bekend om fast food en dan niet alleen de hartige variant. Op ieder hoek van de straat kun je terecht voor donuts, gebak en cupcakes! De cupcake is populairder dan ooit en het lijkt erop dat de cupcake trend nog wel even gaat blijven. Daarom deel ik mijn favorieten plekken voor de beste cupcakes in New York.

Magnolia Bakery

Laten we beginnen met Magnolia Bakery. De cupcake hype is een stuk groter geworden sinds Magnolia Bakery te zien was in de serie Sex and the City. De echte trekpleister van Magnolia Bakery is de bananapuddingcupcake, ze zijn uitverkocht voordat je het weet. De locals raden aan om ze van te voren te bestellen. De vanille en red velvet cupcakes zijn ook een echte aanrader, dus mocht je niet vooraf kunnen bestellen, kies dan gewoon een andere smaak.

West 11th Street, 401 Bleecker St, New York, NY 10014, Verenigde Staten

lekkerste-cupcakes-new-york

Butter Lane

Deze bakkerij in East Village, New York verkoopt cupcakes in unieke smaken zoals een pindakaasbananencupcake. De meest verkochte smaken zijn de banaan met roomkaas glazuur en chocolade met kokos glazuur. Butter Lane bevindt zich in East Village.

123 E 7th St, New York, NY 10009, Verenigde Staten

Tu-Lu’s

Eet je glutenvrij, ga dan naar Tu-Lu’s. Tu-Lu’s verkoopt de beste glutenvrije cupcakes van New York. Ga hier voor de klassieke vanillecupcake, deze is heerlijk!

338 E 11th St, New York, NY 10003, Verenigde Staten

➸ 5-daagse citytrip New York (+ dagplanning)

lekkerste-cupcakes-new-york

Billy’s Bakery

Deze cupcake bakkerij heeft verschillende locaties in New York. Billy staat onder anderen bekend om de Yellow Daisy Cupcake. Deze homemake cupcakes zijn verkrijgbaar in Chelsea, Tribeca of de Food Hall in het Plaza Hotel. TIP: Ga langs om een ​​klassieke chocolade cupcake te proberen.

184 9th Ave, New York, NY 10011, Verenigde Staten

Sprinkles

Sprinkles is naar mijn mening een fantastische naam voor een cupcakewinkel. De must eat van Sprinkles is de beroemde Red Velvet Cupcake. Is de winkel gesloten? Niet getreurd want Sprinkes heeft een echte Cupcake ATM. Zo kun je op ieder moment van de dag jouw lievelingscupcake “pinnen”.

780 Lexington Ave, New York, NY 10065, Verenigde Staten

sprinkles-new-york

Molly’s Cupcakes

Molly’s Cupcakes is een banketbakkerij die oorspronkelijk in Chicago is gevestigd. De cupcakes van Molly’s staat zeker in mijn top 3 en verkoopt misschien wel de beste cupcakes in New York. Ga tijdens je bezoek aan deze bakkerij voor de bekende Crème Brûlée cupcake of de Butterscotch Caramel.

228 Bleecker St, New York, NY 10014, Verenigde Staten

Georgetown Cupcake

Georgetown Cupcake gelegen in Soho en is the place to be voor een Red Velvet Cupcake. Achterin de bakkerij kun je met een beetje geluk zien hoe de lekkere cupcakes vers worden gemaakt. Deze kleine vestiging heeft slechts vier tafels maar uiteraard kun je ook kiezen voor take-away.

111 Mercer St, New York, NY 10012, Verenigde Staten

➸ New York on a budget (+ bespaartips)

cupcakes-ny

Two Little Red Hens

Two Little Red Hens is een kleine American Bakery in de Upper East Side. Er zijn maar weinig tafels en regelmatig staat er een rij voor de vitrine omdat kiezen hier heel erg lastig is. Two Little Red Hens is een echte favoriet bij de locals en biedt ook andere zoete snacks aan zoals cheesecakes en taarten.

1652 2nd Ave, New York, NY 10028, Verenigde Staten

By CHLOE

Deze veganistische fastfoodketen hebben jullie al vaker in mijn blogs voorbij zien komen. De vestiging in West Village is gespecialiseerd in diverse zoetigheden waaronder cupcakes. De tiramisu-cupcake is de beroemdste maar mijn favoriet was de Red Velvet. En zeg nou zelf, de verpakking is toch enorm leuk?!

60 W 22nd St, New York, NY 10010, Verenigde Staten

lekkerste-cupcakes-ny

Stedentrips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *