0
Kiki Multem
22 juli 2022

5 Paar schoenen die minimale kofferruimte in beslag nemen

Je koffer inpakken geeft stress. Je wilt zoveel mogelijk meenemen maar ook weer niet onnodig veel dat je bij thuiskomst de helft niet hebt gedragen.

 

Er is niets erger dan al je kleding en toiletartikelen ingepakt te hebben en dan beseffen dat je ook nog je schoenen moet inpakken. Schoenen nemen altijd een hoop ruimte in beslag… maar vrees niet. Er zijn verschillende modellen schoenen die geen kostbare ruimte van je bagage innemen, maar wat zijn dan de handigste schoenen voor in je koffer! Lees snel verder…

Sandalen

Sandalen zijn makkelijker te dragen dan bijvoorbeeld teenslippers maar voelen nog steeds heel vrij en luchtig aan voor een warme zomerdag. Bovendien zijn het super easy schoenen voor in je koffer. De trend van deze zomer zijn de Chunky Sandalen van Shabbies of Dr. Martens. Deze sandalen geven aan iedere outfit een stoere look!

Sneakers

Sneakers zijn natuurlijk onmisbaar tijdens iedere vakantie. Onder een leuk jurkje op een zomerse bestemming of onder een broek voor de wat koudere dagen. Sneakers zijn geweldig voor  bijvoorbeeld citytrips. Kies voor een lage sneaker van bijvoorbeeld Micheal Kors om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen!

Tip: Draag het grootste paar schoenen tijdens de heen en terugreis zodat deze niet in je koffer hoeven.

All Stars

All Stars, wie kent ze niet! Naar mijn mening de perfecte reisschoen. All Stars zijn gemaakt van flexibel canvas waardoor je ze heel gemakkelijk op kunt vouwen of nog net even bovenop je koffer kunt proppen. De lage en hoge variant nemen daardoor evenveel ruimte in beslag in je koffer.

Wist je dat Omoda naast schoenen, tegenwoordig ook de tofste kleding verkoopt!

Slippers

Elke strandachtige of tropische locatie vraagt ​​natuurlijk om teenslippers! Maar echt onmisbaar zijn ze voor bijvoorbeeld hostelbadkamers en campingdouches. Ik heb altijd een paar goedkope teenslippers in mijn koffer die je ook onder de douche kunt dragen.

➸ Lees hier: De 5 lekkerste zomergeuren voor op reis

schoenen-voor-in-je-koffer

Loafers

Je wilt natuurlijk niet alleen maar op slippers en sneakers voor de dag komen. Tijdens een etentje aan de boulevard of een avondje uit op jouw bestemming wil je iets anders dragen. Hakken nemen al snel veel plek in beslag in je koffer en zijn ook niet de meest comfortabele schoenen die er zijn. ;) Tip: Fashionable Loafers zijn de perfecte schoenen voor een avondje uit op vakantie en ze nemen ook nog eens super weinig plek in in je koffer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *