0
Kiki Multem
22 februari 2021

OMG! Dit zijn dé ijsjes die je deze zomervakantie wilt proeven

Nieuw nieuw nieuw! Dit kan ook jij niet weerstaan. Deze nieuwe ijsjes zijn de ultieme Pleasure van dit seizoen. Romig, zoet en vooral heel erg roze. Daarnaast zijn er ook 2 ijsjes voor de dropliefhebber. Beter gaat het niet worden! Lees snel verder en ren vervolgens naar de dichtstbijzijnde winkel.

Zit je er klaar voor? Dit zijn dé nieuwe ijsjes van dit seizoen!

Magnum Billionaire

Magnum introduceert de nieuwe Double Gold Caramel Billionaire, het meest luxe Double Magnum ijsje ooit! Deze Magnum bestaat uit luxe lagen van ijs, karamel en chocolade, die pleasure seekers een intens genietmoment zal geven. Dit wil je proeven!

Magnum Ruby

Magnum introduceerde als allereerste in Europa, ijs met de roze Ruby chocolade Magnum Ruby. Wat een BEAUTY! Magnum Ruby is gemaakt met de recent ontdekte vierde chocoladesoort na puur, melk en wit. De kleur, de smaak en de unieke twist aan deze Magnum zijn het meer dan proberen waard. Vorig jaar lag Magnum Ruby voor het eerst in de winkels en is ook dit jaar niet weg te denken. Ik heb deze magnum voor het eerst op Ibiza gegeten en ik kan beamen… Rennen naar de winkel!!!

nieuwe-zomer-ijsjes

Katja ijs

De snoepjes Apekoppen, Yoghurtgums en Biggetjes van Katja zijn al jaren super populair. Daarom introduceert Katja deze succesvolle smaken nu ook in ijs! Net als het snoepassortiment 100 procent veggie en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. daar word ik blij van!

Cornetto Dragon

Cornetto Dragon ijs is een heerlijke, fruitige combinatie van aardbei-, Mango- en passievrucht ijs. Overgoten met aardbei-citroensaus en knapperige zwarte cacaokoekjes. Deze Cornetto is on fire! Dit wil je proeven en ze zijn ook verkrijgbaar in mini’s

Cornetto Mermaid

Nr.4 van nieuwe ijsjes op deze lijst… Alsof het nog niet roze genoeg was is er nu naast de Magnum Ruby ook de Cornetto Mermaid. Deze hysterisch leuke Cornetto is gemaakt van overheerlijk frambozen matcha ijs, overgoten met een frambozensaus in een knapperig paars hoorntje. Wat wil je nog meer?! De zeesterren en de parels maken deze Mermaid Cornetto hét ijsje van dit seizoen.

nieuwe-ijsjes

Schoolkrijt drop ijsjes

Ja het is echt waar! Het populairste dropje van Nederland, Venco schoolkrijt, is nu ook verkrijgbaar als heerlijk ijsje. Het ijsje met pepermunt-, vanille- en anijssmaak en een dropsmaak-vulling is net als al deze andere ijsjes verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Albert Heijn.

nieuwe-zomer-ijsjes

Red Band Drop fruit duo ijsjes

Ook nieuw zijn deze lekkere Red Band dropfruit duo waterijsjes. Deze verrassende combinatie van frisse fruitsmaken en drop mag je ook zeker niet missen! De waterijsjes hebben smaken als ananassmaak, aardbeiensmaak en sinaasappelsmaak, allemaal met een dropsmaakcoating.

Oké, doei. Ik ben ijsjes shoppen….

nieuwe-ijsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *