0
Kiki Multem
24 april 2020

OMG! Dit zijn dé 4 ijsjes die je deze zomervakantie wilt proeven

Nieuw nieuw nieuw! Dit kan ook jij niet weerstaan. Deze nieuwe ijsjes zijn de ultieme Pink Pleasure van dit seizoen. Romig, zoet en vooral heel erg roze. Daarnaast zijn er ook 2 ijsjes voor de dropliefhebber. Beter gaat het niet worden! Lees snel verder en ren vervolgens naar de dichtstbijzijnde winkel.

nieuwe-ijsjes

Dit zijn dé nieuwe ijsjes van dit seizoen:

Magnum Ruby

Magnum introduceert als allereerste in Europa ijs met de roze Ruby chocolade Magnum Ruby. Wat een BEAUTY! Magnum Ruby is gemaakt met de recent ontdekte vierde chocoladesoort na puur, melk en wit. De kleur, de smaak en de unieke twist aan deze Magnum zijn het meer dan proberen waard. Ik heb deze magnum voor het eerst op Ibiza gegeten en ik kan beamen… Rennen naar de winkel!!!

nieuwe-zomer-ijsjes

Cornetto Mermaid

Nr.2 van nieuwe ijsjes op deze lijst… Alsof het nog niet roze genoeg was is er nu naast de Magnum Ruby ook de Cornetto Mermaid. Deze hysterisch leuke Cornetto is gemaakt van overheerlijk frambozen matcha ijs, overgoten met een frambozensaus in een knapperig paars hoorntje. Wat wil je nog meer?! De zeesterren en de parels maken deze Mermaid Cornetto hét ijsje van dit seizoen.

nieuwe-ijsjes

Schoolkrijt drop ijsjes

Ja het is echt waar! Het populairste dropje van Nederland, Venco schoolkrijt, is nu ook verkrijgbaar als heerlijk ijsje. Het ijsje met pepermunt-, vanille- en anijssmaak en een dropsmaak-vulling is net als al deze andere ijsjes verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Albert Heijn.

nieuwe-zomer-ijsjes

Red Band Drop fruit duo ijsjes

Ook nieuw zijn deze lekkere Red Band dropfruit duo waterijsjes. Deze verrassende combinatie van frisse fruitsmaken en drop mag je ook zeker niet missen! De waterijsjes hebben smaken als ananassmaak, aardbeiensmaak en sinaasappelsmaak, allemaal met een dropsmaakcoating.

Oké, doei. Ik ben ijsjes shoppen….

nieuwe-ijsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *