0
Kiki Multem
6 november 2020

Feestdagen-tip: De leukste sieraden voor reisliefhebbers

Het jaar 2020 voelt misschien alsof het is geannuleerd, maar gelukkig hebben we nog hele mooie herinneringen van daarvoor in onze gedachte.

sieraden-voor-reisliefhebbers

Misschien denk je dagelijks terug aan je huwelijksreis van 5 jaar geleden of zwijmel je weg met de gedachten van een heerlijke vakantie in de toekomst terwijl je vanuit huis werkt. We gaan binnenkort de feestdagen in, die er dit jaar hoogstwaarschijnlijk iets anders uit gaan zien dan we gewend zijn. Maar juist daarom is het dit jaar tijd om extra uit te pakken met mooie, waardevolle cadeaus die de beste herinneringen oproepen. Dit zijn de leukste sieraden voor reisliefhebbers!

Gepersonaliseerde sierden voor reisliefhebbers

Het perfecte cadeau voor de reisliefhebber is daarom ook gepersonaliseerde sieraden. Denk hierbij aan een ring met jouw favoriete bestemming of een ketting met een reislustige quote. Goud of zilver, ketting of armband… je kunt alles helemaal zelf samenstellen waardoor je cadeau deze feestdagen extra persoonlijk wordt. Sieraden zijn de perfecte accessoire om elke dag te dragen en iedere outfit mee op de fleuren. Herleef je beste herinneringen met een bijpassende ketting. Zo heb ik gekozen voor een ketting met de quote: “Live with no excuses and travel with no regrets” en een ring met de tekst: “TRAVEL”.

De ring is onwijs leuk voor korte worden of namen. Ben jij samen met je partner een romantisch weekend weg geweest in het verleden naar Rome of Parijs? Kies dan voor de gravering van een leuke stadsnaam!

sieraden-voor-reisliefhebbers

Draag je reisherinneringen bij je

Ben jij of diegene aan wie je een sieraad cadeau wilt geven gewoon helemaal weg van alles wat met reizen te maken heeft? Dan past een ketting hier perfect bij. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in goud en zilver en graveerbaar met namen, wat natuurlijk ook onwijs leuk en romantisch kan zijn of andere persoonlijke berichten. Dus denk een keer out of the box!

Als groot reisliefhebber wilde ik graag gaan voor statement pieces die bij elke reis passen. Items die me doen herinneren aan het onbezorgde reisleven en items die tegelijkertijd op iedere bestemming toepasselijk zijn. Op bovenstaande foto kun je twee items uit mijn eigen collectie zien. Ik heb een ketting gekozen met de quote: “Travel the World” en een ketting met “North East South West”. Niet direct een sieraad met een herinnering maar dit doet me wel elke dag herinneren aan hoe fijn reizen is.

sieraden-voor-reisliefhebbers

Sieraden voor reisliefhebber

Wanneer je aan sieraden op maat denkt, denk je ook al snel aan grote bedragen maar dat hoeft dus zeker niet zo te zijn. Via deze webshop kun je al kettingen laten graveren vanaf €29,95. Via dit unieke cadeau laat je iets speciaals zien wat ook nog eens onwijs persoonlijk is. Het graveren zorgt ervoor dat niemand anders de sieraden heeft die jij zelf samen hebt gesteld. Deze sieraden zijn toch het perfecte cadeautje voor de reisliefhebbers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *