0
Kiki Multem
12 juni 2020

Bij restaurant Lekkerr kun je uiteten in je favoriete bestemming

Lekkerr bestaat al ruim 10 jaar en is het restaurant in de binnenstad van Schoonhoven. Op de prachtige plek aan de Haven geniet je ontspannen van een lunch, borrel of diner.

restaurant-lekkerr

Ontsnap voor twee uurtjes uit de werkelijkheid en ga uiteten in Rome, Tokyo, Parijs, op Ibiza of één van de andere bestemmingen. Bij restaurant Lekkerr in Schoonhoven kun je namelijk dineren in themakamers die volledig zijn uitgerust in de stijl van de bestemming. Zo heeft iedere themakamer zelfs zijn eigen achtergrond geluiden. In de themakamer Ibiza hoor je Spaanse muziek gecombineerd met de geluiden van de zee en in de Amazone-kamer hoor je rustgevende natuurgeluiden.

Ready for take off

Eigenaar Michiel heeft flink uitgepakt met dit concept. De website van restaurant Lekkerr ziet eruit als een boekingswebsite voor een vakantie, bij binnenkomst wordt je ontvangen en mag je plaatsnemen in de vliegtuigstoelen. Vervolgens krijg je op het scherm een stewardess te zien die je alle veiligheidsvoorschriften uitlegt op een onwijs grappige manier! Een combinatie hiervan zorgt voor de ultieme vakantiebeleving.

Tapas op Ibiza

Zoals als vele van jullie weten is Ibiza één van mijn favoriete eilanden. Het was dan ook geen moeilijke keuze voor welke themakamer ik ging kiezen deze avond. Zoals restaurant Lekker zelf zegt, neem plaats in dit super schattige tappas zaakje met uitzicht op Es Vedra. Aan de achtergrondfoto te zien weet ik het zeker. Ik zit aan het strand van Cala d’Hort.

Het Ibiza menu bestaat uit een 4-gangen tapas diner met Sangria, bijpassende dranken, water en koffie of thee. Geniet van je tapas met een Cruzcampo Especial of een heerlijke Radio Boka Verdejo. Zin in een Rioja? Neem eens een kijkje in de wijnkaart.

Ibiza is te boeken vanaf 2 tot maximaal 6 personen.
restaurant-lekkerr

Streetfood van Tokyo

Eén van de meest indrukwekkendste steden ter wereld en nog hoog op mijn bucketlist is Tokyo! Cultuur, tempels, musea en niet te vergeten de vele streetfood-stands versierd met de mooiste lampionnen.

Het Tokyo arrangement bestaat uit een 4-gangen streetfood menu met Sake, bijpassende dranken, water, koffie of thee. Drink je Kirin Ichiban of ga je los op de Saketini?
Je kan van alles proberen waaronder: sushi, ramen, yakitori en Taiyaki. Natuurlijk mag ook een glaasje Sake niet ontbreken, maar je mag ook kiezen voor een lokaal biertje.

Tokyo is te boeken vanaf 2 tot maximaal 6 personen.
restaurant-lekkerr

Restaurant lekker in Schoonhoven, of toch Rome

Rome, tja wat moet ik erover zeggen. Ik ben één keer in Rome geweest en ik was opslag verliefd. Rome ademt historie, prachtige oude gebouwen, musea en schitterende straatjes. Zo is Trastevere mijn lievelingswijk door de kleine, sfeervolle, begroeide straatjes. Bij het zien van de themakamer Rome, waande ik me weer even terug in de tijd.

Ga lekker zitten en geniet van de authentieke Italiaanse gastvrijheid. Dit arrangement bestaat uit een 4-gangen diner met bijpassende dranken, water en koffie of thee. Dus geniet van het Italiaanse menu met een Birra Moretti of een heerlijk glas Pinot Grigio. Een echte wijn liefhebber? Bekijk de Wijnkaart van OGGI dan maar eens.

Rome is te boeken vanaf 2 tot maximaal 6 personen.
restaurant-lekkerr-schoonhoven

Crème brûlée in Parijs

Misschien wel de mooiste stad van Europa en een stad waar ik meerdere keren per jaar kom. Normaal 3 uur met de Thalys maar nu 15 minuten rijden vanaf mijn huis. Parijs staat bekend om goed eten, fantastische wijnen en schitterende uitzichten op natuurlijk, de Eiffeltoren.

Schuif aan in deze gezellige Franse bistro met in de verte de Eiffeltoren. Franse muziek op de achtergrond en je waant je helemaal in Parijs.

In Parijs geniet je van een 4-gangen diner met klassieke Franse gerechten. Geniet van de charcuterie en confit de canard. Uiteraard kan de crème Brûlée als dessert niet ontbreken. Restaurant Lekkerr, you nailed it!

Parijs is te boeken vanaf 2 tot maximaal 6 personen.
restaurant-lekkerr

Waan je in het groen van de Amazone

De Amazone, de grootste bestemming van “Lekkere even weg” en ook de meest groene bestemming. Deze bestemming is zeer geschikt voor grotere gezinnen, omdat deze geboekt kan worden tot wel 10 personen.

Geniet van een Zuid-Amerikaans 4-gangen diner. Met Taco’s als voorgerecht, gamba’s met ocra als tussengerechtje en daarna… nee de rest ga ik niet verklappen! Kom in Zuid-Amerikaanse sferen met een Surinaamse Parbo of een Chileense Chardonnay. Zin in een Caiprinha? Die ontbreekt niet op de kaart in de Amazone

Het Amazone arrangement bestaat uit een 4- gangen diner met bijpassende dranken.

In de Amazone kunt u tot zes personen uit verschillende huishoudens boeken of maximaal 10 personen uit hetzelfde huishouden.
restaurant-lekkerr-schoonhoven

Menu

Bij iedere bestemming (themakamer) hoort uiteraard een bijpassend menu. Laat je verrassen en waan je dankzij deze toepasselijke smaken echt even op jouw favoriete bestemming.

Arrangement prijzen:

Volwassenen € 55,00 p.p.
Vanaf 12 jaar en ouder geldt de prijs van een volwassenen.
4 t/m 12 jaar € 25,00 p.p.
1 t/m 4 jaar € 12,00 p.p.

Boek hier direct jouw avondje uit bij restaurant Lekker in Schoonhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *