0
Kiki Multem
3 juli 2020

Een stacaravan kopen? Hier moet je op letten!

Overweeg je een stacaravan te kopen? Dan ben je niet de enige! Ongeveer een half miljoen Nederlanders heeft of droomt van een stacaravan, en terecht.

tips-stacaravan-kopen

Nederland is prachtig en met een stacaravan heb je dezelfde luxe als thuis maar dan kleinschalig. Het kan een uitdaging zijn om de stacaravan van je dromen te vinden maar in dit artikel deel ik allerlei tips en tricks om je op weg te helpen bij het kopen van een stacaravan.

Zoek een gerenommeerde verkoper

Niet geheel onbelangrijk! Ga tijdens je zoektocht om een stacaravan te kopen langs bij een gerenommeerde verkoper. De Bergjes is toonaangevend op het gebied van chalets en stacaravans. Bij De Bergjes koop je niet alleen een stacaravan maar ben je ook verzekerd van goede service en vakmanschap. Je kunt terecht bij één van de 4 showrooms om lekker rond te neuzen naar jouw droom stacaravan.

Wat is je budget?

Het is gemakkelijk om een ​​beetje ambitieus te worden met je stacaravan-verlanglijstje. Dit is tenslotte een grote aankoop waarin je de komende jaren wilt genieten van alle luxe. Het probleem daarbij is dat je vaak kijkt naar stacaravans ver buiten je budget. Om die tegenslag te voorkomen, is het handig om vooraf een budget te bepalen. Bekijk alleen aanbod in die prijsklasse, zo word je niet in de verleiding gebracht.

tips-stacaravan-kopen

Kijk naar diverse functies

Wanneer je een stacaravan koopt, realiseer je je al snel dat er talloze opties zijn. Zo kun je kiezen voor extra isolatie, gevelbekleding, houten vloeren en ga zo maar door. Maak van tevoren een lijstje met de functies die voor jou belangrijk zijn en ga daarmee naar de showroom.

Nieuw of tweedehands?

Voordat je je verdiept in het kopen van een stacaravan kun je het beste eerst de beslissing maken of je een splinternieuwe stacaravan of een tweedehands stacaravan wilt kopen. Beide categorieën hebben prachtige stacaravans in het aanbod en de keuze is dus puur gebaseerd op wat jouw voorkeur heeft. Zo is er voor iedereen een droom stacaravan te koop!

stacaravan-kopen

Vakantiepark of camping naar keuze

Je zou kunnen aannemen dat stacaravans altijd op campings staan, maar dat is niet altijd het geval. Het is ook mogelijk om een ​​stacaravan te kopen om op een vakantiepark te zetten. De Bergjes kan je helpen om jouw droombestemming te vinden!

Geniet van de aankoop

Vergeet natuurlijk niet onwijs te genieten van de aanloop naar jouw droom stacaravan! Ga lekker rondstruinen in de showroom, bekijk zoveel modellen als je wilt en wie weet ga je eerst een nachtje proefslapen. Je staat op het punt om een fantastische aankoop te doen waar je jarenlang plezier van gaat hebben dus neem rustig de tijd om de perfecte stacaravan uit te zoeken.

stacaravan-kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *