0
Kiki Multem
4 december 2018

De leukste en lekkerste restaurants op Aruba

Houd jij van lekker eten? Dan ben je op Aruba aan het juiste adres!  Je kun hier genieten in verschillende eetcafe’s met lokale gerechten, waaronder empanadas en quesadillas tot aan luxe restaurants gelegen op het strand.

restaurants-op-aruba

In de restaurants op Aruba kun je genieten van een zonsondergang tijdens het diner of dansen op Caribische muziek met een cocktail in je hand!

Quinta Del Carmen

Quinta Del Carmen is een monumentaal gebouw uit 1916 waar je tegenwoordig kunt genieten van heerlijk eten en de Caribische sfeer. De tuin van restaurant Quinta Del Carmen staat vol mooie beplanting en bomen die versierd zijn met allerlei lichtsnoeren voor een romantische uitstraling. Daarvoor is Quinta Del Carmen de perfecte locatie voor bruiloften of andere evenementen.

restaurants-aruba

Local Store

Local Store is een gezellig eetcafe in Palm Beach. Je kunt hier genieten van locale gerechten en een grote selectie aan speciaalbiertjes. De twee bekendste biersoorten op Aruba zijn Chill en Balashi. Bij Local Store kun je aan de bar plaatsnemen en kijken naar verschillende sportwedstrijden die uitgezonden worden op diverse televisieschermen. Bekijk de wedstrijden onder het genot van fingerfood, quesadillas, burger en wraps.

uiteten-op-aruba

Zeerover

Zeerover is één van de bekendste restaurants op Aruba. Het visrestaurant is gelegen aan de zee in Savaneta waar iedere dag vissersbootjes aanmeren om hun vers gevangen vis af te geven. Zeerover heeft een fijn terras aan de pier met een prachtig uitzicht over zee. Je kunt bij Zeerover genieten van een eenvoudig menu wat bestaat uit vis, garnalen en frietjes.

zeerover-aruba

Pelican Nest

Pelican Nest Seafood Grill is sinds 1994 gevestigd op de Pelican Pier in Palm Beach. Het restaurant heeft een ruime menukaart met diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Het restaurant is gebouwd op een pier met een prachtig uitzicht. Je wordt hier omringt door mooie, grote pelikanen die regelmatig een duik nemen voor verse vis.

lekker-eten-aruba

Moomba Beach

Moomba Beach is een open-air restaurant en uitgaansgelegenheid in één. Het terras van Moomba Beach is op het strand van Palm Beach. Tijdens het eten zit je dus letterlijk met je voeten in het zand. Vergeet tijdens het diner ook niet om je heen te kijken voor een fantastische zonsondergang. Moomba heeft een oneindige menukaart voor ontbijt, lunch en diner met iedere dag om 18:00 uur Happy Hour!

leukste-restaurants-op-aruba

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *