0
Kiki Multem
3 november 2023

De data voor Dutchweek 2024 zijn bekend. Feesten in de Alpen!

Besneeuwde bergtoppen, kaiserschmarrn en heel veel après-skiën. Kan jij ook niet wachten om weer op de latten te staan deze winter en het skiën of boarden af te wisselen met de leukste après-ski?

Dan hebben wij goed nieuws want wij delen alle data van Dutchweek 2024 met je!

Dutchweek-saalbach

De leukste feestjes tijdens jouw wintersport

Na een lange dag op de piste in de heerlijke, frisse buitenlucht is er natuurlijk niks leuker dan de dag afsluiten met je favoriete muziek. Nou, dat kan want Dutchweek organiseert ook dit jaar weer de leukste, meerdaagse feestjes op de bergen en in de clubs. Van de bekende Après-Ski hits tot aan goede housemuziek en van feestjes overdag in het zonnetje tot aan uitgaan tot in de late uurtjes. Dutchweek heeft voor ieder wat wils!

dutchweek-oostenrijk

Waar vindt Dutchweek 2024 plaats?

In 2024 keert Dutchweek terug met maar liefst zes winterevents in de besneeuwde bergen van Oostenrijk en Italië en als we de organisatie moeten geloven dan wordt het grootser dan ooit! Uiteraard zijn de bekende edities van Zell am See – Kaprun en Saalbach er dit jaar ook weer bij en niet 1 máár 2 keer! Zo starten ze in januari 2024 met een kick-off op beide locaties en komen ze in maart nog een keer keihard terug. Het einde van het seizoen sluiten ze feestelijk af in Sauze d’Oulx, Italië en de eerste week van april vind het allerlaatste event van Dutchweek plaats in de party place; Gerlos.

➸ Eerste keer op wintersport! Tips en paklijst!

dutchweek-winter

Wanneer vindt Dutchweek 2024 plaats?

Agenda Dutchweek 2024:

  • Zell am See – Kaprun, Oostenrijk (Kick-Off) – 17 t/m 20 januari 2024
  • Saalbach, Oostenrijk (Kick-Off) – 17 t/m 20 januari 2024
  • Zell am See – Kaprun, Oostenrijk – 13 t/m 16 maart 2024
  • Saalbach, Oostenrijk – 16 t/m 23 maart 2024
  • Sauze d’Oulx, Italië – 20 t/m 23 maart 2024
  • Gerlos, Oostenrijk – 2 t/m 6 april 2024

dutchweek-winter

Wat kosten de feestjes van Dutchweek?

Maar wat kost dit meerdaagse feestspektakel nou? Om toegelaten te worden op de events van Dutchweek heb je een eventbandje nodig. Dit bandje zorgt ervoor dat je op de deelnemende locaties gemakkelijk naar binnen kunt en niks van het feestje hoeft te missen. De bandjes koop je gemakkelijk online en je scoort al een dag-bandje vanaf €14,50 per persoon. Je kunt bandjes voor 1 dag kopen of voor meerdere dagen tegelijk. Wil jij bijvoorbeeld 8 dagen lang mee feesten in Saalbach dan kan dat al vanaf € 84,50 per persoon. Prijzen verschillen per locatie en het aantal dagen dat je wilt deelnemen. Maar één ding kan ik je beloven… zo goedkoop ben je nog nooit uitgegaan en zeker niet in zo’n magische landschap.

➸ Bekijk hier alle prijzen van Dutchweek

Je kunt ook een arrangement boeken bij bijvoorbeeld Summit Travel of Sunweb waarbij verschillende Dutchweek events zijn inbegrepen of als optie kunnen worden toegevoegd. Het is verstandig om van te voren je eventbandjes aan te schaffen want hier wilt iedereen bij zijn en op = op. Oh, en wil je samen met mij een feestje vieren? Van 13 t/m 23 maart ben ik erbij in Zell am See en Saalbach! See you there…

dutchweek-winter

dutchweek-zell-am-see

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *