0
Kiki Multem
10 maart 2024

Hoe pak je het beste schoenen in voor je vakantie!

Als je weinig inpak ruimte hebt, zijn schoenen je ergste vijanden. Het zijn de meest inefficiënte items om in te pakken omdat ze vies, groot en zwaar zijn.

Maar maak je geen zorgen, want ik ga je laten zien hoe je de leukste schoenen het beste kunt inpakken!

Boots

Ga je op reis naar een plek met ruig landschap, koud weer en buitenactiviteiten dan neem je uiteraard je vertrouwde laarzen mee. Zo reis ik bijna altijd met een paar Dr. Martens. Het meest handige is natuurlijk om je grootste en meest zware schoenen aan te trekken tijdens je vlucht of autorit. Zo nemen ze geen onnodige ruimte in, in je koffer.

Laarzen zijn over het algemeen zware schoenen. Maar daarentegen ook hele sterkte schoenen waardoor ze meer bagage kunnen dragen dan bijvoorbeeld hakken. Leg je favoriete laarzen tegenover elkaar neer in de hoek van je koffer. Zorg ervoor dat de zolen naar de buitenkant liggen, zo nemen ze het minste plek in en maken ze je leuke kleding voor ‘s avonds ook niet vies!

schoenen-inpakken

Sneakers

Als je op vakantie gaat wandelen, gooi je een vertrouwd paar sneakers in je koffer. Sneakers zijn omvangrijker dan hakken en sandalen en kunnen daardoor ook meer gewicht dragen. Maar ze nemen minder plek in dan laarzen wat weer een voordeel is.

Vul de binnenkant van elke sneaker met sokken en leg de sneakers los van elkaar ieder in een hoek van je koffer. Zo nemen ze het minste ruimte in beslag en kan je de rest van de koffer nog volledig vullen.

TIP: Draag je hippe sneakers onder een jeans met een tof oversized mannen colbert.

schoenen-inpakken

Hakken

Het is altijd leuk om een ​​paar hakken in te pakken voor een avondje uit maar het zijn wel de meest onhandige schoenen om in te pakken. Vul de binnenkant van beide hakken met de opgerolde sokken of kleding om ze te helpen hun vorm te behouden.

Leg de hakken op dezelfde manier als laarzen in de koffer maar dan in het midden. Zo kun je de ruimte er omheen opvullen met kleding om de hakken extra te beschermen.

➸ 5 Paar schoenen die minimale kofferruimte in beslag nemen

Slippers

Slippers en sandalen zijn zonder twijfel de gemakkelijkste schoenen om mee te nemen op reis. Ze zijn compact en hebben daardoor veel minder ruimte nodig. Zoals de rest van de schoenen kun je deze niet opvullen.

In plaats daarvan leg je ze op elkaar met beide zolen naar buiten. Omdat ze zo plat zijn passen slippers perfect in een zijvak of plat tegen de zijwand van je koffer.

schoenen-inpakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *