0
Kiki Multem
10 januari 2021

Hier eet je de beste pizza’s van Londen

Voor pizza kun je mij ‘s nachts wakker maken!

Hoewel pizza niet is waar Londen bekend om staat, betekent dat zeker niet dat er geen heerlijke pizza’s te verkrijgen zijn. Als je net zo’n grote fan bent van een heerlijke knapperige pizza als ik, lees dan snel verder! Ik deel dé locaties waar je de beste pizza’s van Londen kunt vinden.

restaurants-engeland

Gordon Ramsey Street Pizza

De scheldende en schreeuwende chefkok, Gordon Ramsey heeft all you can eat pizza naar Londen gebracht. In Ramsey’s coole restaurant lopen continu obers rond met grote pizza’s op hun schouder en het enige wat je hoeft te doen is te vragen om een slice. De pizza heeft een dunne bodem en is verkrijgbaar in 3 verschillende smaken. Vergeet na afloop ook zeker niet de tiramisu te proeven.
beste-pizzas-londen

Princi

Princi is gevestigd in Soho, en hier weten ze hoe je een fantastische pizza moeten maken! Er is een café en een restaurant aan de Wardour Street-vestiging, die beide heerlijk eten serveren. Je kan helaas  niet reserveren, maar mocht er een rij staan dan is het zeker het wachten waard.

➸ Huur een fiets bij Baja Bikes of ga mee op een georganiseerde fietstour en ontdek Londen op de fiets.
pizza-londen

Pizza East

Pizza East is gelegen in Notting Hill. Dit pizzarestaurant heeft een heerlijke selectie pizza’s waaruit je kunt kiezen. Tip: vraag om burrata bovenop je pizza! Het is zeker een aanrader om van tevoren een reservering te maken, want het is altijd druk. Leuke sfeer en heerlijke pizza!
beste-pizzas-londen

Pizza Pilgrims

Pizza Pilgrims heeft twee vestigingen in Londen. Één in Soho en één naast Carnaby Street. De enorme steenoven bakt je pizza tot hij heerlijk knapperig is. Niet alleen zijn de standaard hartige pizza’s erg lekker, maar neem ook zeker de chocoladepizzaringen als dessert. Pizza deeg en Nutella is een perfecte combinatie! Vergeet in deze buurt ook zeker tijdens de kerstperiode niet even rond te lopen.

Made of Dough

Made of Dough heeft maar liefst vier kleine locaties in Londen en is twee keer uitgeroepen tot de beste pizza van Londen. Dit restaurant mag dus zeker niet missen op de lijst met lekkerste pizza’s van Londen. Als je zin hebt in extra kaas, bestel dan de truffelpizza, die wordt geserveerd met een hele bol burrata.

➼ Peggy Porschen, de mooiste koekjes en taarten in Londonbeste-pizza-londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *