0
Kiki Multem
7 december 2017

Peggy Porschen, de mooiste koekjes en taarten in London

Peggy Porschen is naar mijn mening de mooiste bakkerij van heel Londen. De prachtig winkel is ieder seizoen weer anders versierd waardoor alleen de buitenkant van deze bakkerij al een bezoek waard is.

peggy-porschen-londen

Peggy Porschen verkoopt de mooiste, lekkerste en meest Instagramwaardige taarten, cupcakes en koekjes in pastel kleuren.

Bakkerij Peggy Porschen

Deze bekende taartontwerpster die bekend staat om haar vrouwelijke stijl. Met de kenmerkende roze buitenkant en schattige luifels opende Peggy Porschen in het najaar van 2010 in hartje Londen.

Deze hotspot stond bovenaan mijn must-visit lijstje en zeker tijden kerst is dit een magische plek! Peggy Porschen is de meest schattige en mooiste bakkerij in Londen. Met de volledig roze geschilderde buitenkant en de prachtige versiering kun je er niet omheen. Elk seizoen is de bakkerij volledig in stijl versierd. Bedolven onder hartjes tijdens Valentijnsdag of de ingang bezaaid met glitter pompoenen rondom Halloween. Peggy verkoopt taarten, cupcakes en koekjes allemaal in pastel kleuren.

Peggy-Porschen

Cupcakes met de mooiste versiering

Je kunt plaatsnemen in het kleine restaurant gedeelte of op het gezellig versierde terras. Binnen kun je jouw gewenste cupcake of taart uitkiezen in de vitrine. De cupcakes en taarten zijn prachtig versierd zoals alles bij Peggy Porschen. Zelfs de koffie en warme chocolademelk worden gedecoreerd met de leukste afbeeldingen. Ik koos tijdens onze reis rond kerstmis voor een vanille cupcake met een mini gingerbreadman bovenop. Cuteness overload! Daarbij nam ik een warme chocolademelk waar ook een schattige gingerbreadman op gedecoreerd was met cacao poeder. Ach ja, het oog wilt ook wat!

Peggy-Porschen-Londen

Taart eten met een unieke ervaring!

Wil je in de kerststemming komen dan is deze bakkerij een enorme aanrader! De schattige uitstraling, de lekkere smaken en de sfeer zorgen voor een unieke ervaring. Terwijl je geniet van al dat lekkers, kun je ook een exclusieve lijn goodies kopen die door Peggy zelf zijn ontworpen. Waaronder ovenwanten, uitsteekvormpjes en zelfgemaakte jam.

Mocht je een bezoek brengen aan Londen ga dan zeker langs bij Peggy Porschen, elke dag geopend tot 20:00 uur.

Adres:

116 Ebury St, Belgravia

London SW1W 9QQ

Verenigd Koninkrijk

peggy-porschen-londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *