0
Kiki Multem
8 augustus 2021

Op reis naar bestemming onbekend met srprs.me

Wat voor type reiziger ben jij? Boek je jouw vakantie al maanden van tevoren en stippel je alles helemaal uit? Of ben je een last-minute boeker die alles wel ziet zodra je op bestemming bent?

srprs.meMaar wat dacht je ervan om nog een stapje verder uit die comfort zone te gaan… een weekendje weg zonder te weten waar naartoe? Dat is het super toffe concept achter reisorganisatie srprs.me. Je kiest de datum, duur, luchthaven en budget, maar weet pas twee uur voor vertrek waar je heen gaat. Op reis naar het onbekende. Stap de auto in of rij naar het vliegveld zonder te weten waar je naartoe gaat. Durf jij het aan?

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit klinkt spannend hé? Ik zal eerst even in het kort uitleggen hoe zo’n reis naar bestemming onbekend in zijn werk gaat. Op de website van srprs.me kun je al je wensen doorgeven en je trip samenstellen. Eerst kies je een thema. Bijvoorbeeld Citytrip, Summer Holiday of Bucketlist. Je geeft tot in detail door wat het beste bij jou past en ook wat niet. Je kunt namelijk een aantal bestemmingen doorgeven waar je niet naartoe wilt omdat je er bijvoorbeeld net nog bent geweest.

Direct na je boeking download je de srprs.me app via jouw persoonlijke link. In de app vind je je persoonlijke tijdlijn en een aftelklok. In deze tijdlijn krijg je leuke hints en tips tot aan het onthul moment van jouw bestemming.

Ongeveer 2 uur voor vertrek staat de aftelklok in je app op nul. Op dat moment ga jij eindelijk ontdekken waar je naartoe gaat! I.v.m. formulieren en eventuele PCR-testen kun je op dit moment de avond voor vertrek al je bestemming onthullen. 

srprs.me

De thema’s van srprs.me

Je kunt zelf een thema uitkiezen die het beste bij jou past. Hieronder vind je alle thema’s van srprs.me op een rij:

  • Citytrip
  • Bucketlist
  • Escape Trip
  • New Places
  • In Control
  • Last Minute
  • Summer Holiday
  • Solo Together
  • Multi City

srprs.me

De onthulling van je bestemming

In de aanloop naar jouw vakantie krijg je diverse hints van srprs.me. Zo ontvang je van te voren hoe laat je op het vliegveld moet zijn en hoe laat je ongeveer weer terug bent. En een week voor vertrek ontvang je ook het actuele weerbericht op jouw bestemming zodat je weet wat je in moet pakken. Ik ben twee keer op reis geweest met srprs.me. De eerste keer was dit met het thema: Citytrip.

De ochtend voor vertrek kwamen we aan op het vliegveld voor de grote onthulling. Je kunt zelf kiezen vanaf welke luchthaven je wilt vliegen. Zenuwachtig stonden we in de vertrekhal te wachten tot de aftelklok op nul stond. Yes, daar gaan we. Onze bestemming is… Thessaloniki! Ik had er nog nooit van gehoord en juist dat maakte het zo leuk. Ik had geen idee wat voor stad Thessaloniki was en dus ook geen lijstje met bezienswaardigheden die ik wilde afvinken. Op het vliegtuig gestapt, een taxi naar het hotel genomen en ready to explore!

➸ Wat te doen tijdens een citytrip Thessaloniki

Uit je comfort zone

Mijn tweede reis met srprs.me was met het thema, Summer Holiday. 5 dagen relaxen in de zon, zonder to do list klonk me als muziek in de oren. In de app stond inmiddels de weersvoorspelling. 30 graden en zon! Dit keer mochten we de avond voor vertrek onze bestemming onthullen. Ik had inmiddels alle vluchten op de website van Schiphol bekeken en de hele Europese kaart voor het weerbericht en nog kwam ik er niet uit, hihi! 5…4…3…2…1…Kreta, it is!

Vlakbij de luchthaven van Heraklion kwamen we terecht bij een onwijs leuk hotel met prachtige kamers en uitzicht op zee. Zeker iets dat ik zelf ook zou boeken. Koffers uitgepakt en nu? Wat gaan we doen… Vooral relaxen, zwemmen, lekker eten en weer zwemmen. Op dag 3 hebben we er voor gekozen om een excursie te boeken naar het nabijgelegen eiland, Santorini. Iets wat je normaal niet zo snel zou doen tijdens een 5-daagse vakantie op Kreta maar srprs.me laat je uit je comfort zone stappen en daar gooide we zelf nog een schepje bovenop.

srprs.me

srprs.me

Is srprs.me een aanrader?

Zou ik nog een verrassingsreis maken met srprs.me? JA! dat zou ik zo weer doen. Hoewel ik dol ben op het plannen en uitstippelen van reizen, is het go with the flow gevoel van een verrassingsreis onbeschrijfelijk. Om ergens te belanden zonder to do list en gewoon maar zien wat er te doen valt is onwijs bevrijdend. Ik zal dan ook zeker geen nee zeggen tegen een beetje spontaniteit en volgende keer weer een Surprise trip boeken. Ben je ook nieuwsgierig geworden en heb je zin in een spontane trip?

Via deze link ontvang je €20,- korting: www.srprs.me/korting/kiki
(geldig t/m 31 oktober 2021 met een minimale besteding van €150)

Megalochori-Santorini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *