0
Kiki Multem
8 april 2019

La Folie Douce, uitgaan op de Franse pistes

La Folie Douce oftewel “de zoete waanzin” is het party concept in de Franse Alpen. Voor iedereen die zegt dat je niet kunt Apres-Skiën in Frankrijk moet hier zeker een keer naartoe gaan.

la-folie-douce

Vanaf 11:30 uur kun je bij La Folie Douce terecht voor een heerlijke lunch en de openlucht discotheek start ‘s middags om 15:00 uur. Tijdens de lunch begint het feestje al. Zo zijn er diverse zangers en zangeressen met super goede dansers aanwezig om je te entertainen tijdens de lekkerste gerechten. Want naast dat La Folie Douce bekent staat om het feesten, serveren ze ook kwalitatief goed eten. Tussen 15:00 en 17:00 uur gaan de DJ’s aan de slag en dan barst het feestje echt los. Zorg dat je niet te veel drinkt want je moet nog wel even naar beneden skiën na afloop.
la-folie-douce-frankrijk

7 vestigingen La Folie Douce, Frankrijk

Er zijn inmiddels 7 vestigingen van deze openluchtclub verspreid door de Franse Alpen maar ze liggen stuk voor stuk op de mooiste plekken in de bergen met een waanzinnig uitzicht.  Sinds eind 2018 is het allereerste La Folie Douce hotel geopend in Chamonix waar je tijdens je verblijf de hele dag door geëntertaind word.

1. Val d’Isere

2. Meribel/Courchevel

3. Val Thorens

4. Morzine Avoriaz

5. Alpe d’Huez

6. Saint Gervais

7. Les Arcs

la-folie-douce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *