0
Kiki Multem
8 april 2019

La Folie Douce, uitgaan op de Franse pistes

La Folie Douce oftewel “de zoete waanzin” is het party concept in de Franse Alpen. Voor iedereen die zegt dat je niet kunt Apres-Skiën in Frankrijk moet hier zeker een keer naartoe gaan.

la-folie-douce

Vanaf 11:30 uur kun je bij La Folie Douce terecht voor de lunch en de openlucht discotheek start ‘s middags om 15:00 uur. Onder de lunch zijn er diverse zangers en zangeressen met dansers aanwezig om je te entertainen en tussen 15:00 en 17:00 uur gaat de DJ aan de slag. Deze openlucht discotheek is the place to be in Frankrijk om je skidag mee af te sluiten.

De 7 vestigingen in Frankrijk

Er zijn inmiddels 7 vestigingen van deze openlucht club in de Franse Alpen en sinds eind 2018 is het allereerste La Folie Douce hotel geopend in Chamonix. Ik heb het geluk gehad 3 van deze vestigingen te mogen bezoeken en wil uiteraard ook nog een bezoekje brengen aan de andere 5.

1. Val d’Isere

2. Meribel/Courchevel

3. Val Thorens

4. Morzine Avoriaz

5. Alpe d’Huez

6. Saint Gervais

7. Les Arcs

la-folie-douce-frankrijk

La Folie Douce opent in Les Arcs

La Folie Douce opent in december 2019 zijn 7e vestiging in de plaats Les Arcs. Les Arcs is onderdeel van het skigebied Paradiski. De vestiging in Les Arcs is zowel per gondel, te voet of per ski bereikbaar. Er is dus echt geen excuus om niet te feesten! Wat is nieuw aan deze locatie? Les Arcs heeft langere openingstijden. Hier kun je dagelijks tot 19.00 uur genieten van de openlucht discotheek en elke donderdag blijft deze vestiging open tot middernacht.

la-folie-douce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *