0
Kiki Multem
19 april 2023

Dit zijn dé leukste hippiemarkten van Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland dat bekend staat om de grootste feesten, waarbij je de volgende dag bij kunt komen onder het genot van een heerlijke sangria. Daarnaast staat Ibiza ook zeker bekend om de gezellige sfeer en de mooiste stranden.

hippie-markt-ibiza

Één van mijn favoriete activiteiten op het eiland is toch echt een bezoek brengen aan één van de vele markten, die Ibiza rijk is. Daarom deel ik met jullie de leukste hippiemarkten van Ibiza.

Punta Arabi – Es Canar – Elke woensdag van 10:00/18:00

Een van de leukste markten op Ibiza vind ik toch echt de hippie markten. Mocht je hiervan houden, dan is Punta Arabi zeker een grote aanrader. Niet alleen is dit één van de grootste van het eiland, maar ook zeker een van de oudste. Deze markt bestaat namelijk al sinds 1973, elk jaar breidt deze markt zich nog steeds uit met allerlei nieuwe kraampjes. Naast al dat winkelen kun je ook lekker neerploffen bij een van de vele restaurantjes, waarbij je vermaakt wordt met de gezelligste livemuziek.

➸ Dit zijn de leukste en lekkerste restaurants op Ibiza

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

hippie-markten-ibiza

Las Dalias – San Carlos – Elke zaterdag van 10:00/20:00

Nog een bekende hippiemarkt, die zeker een bezoekje waard is, heet Las Dalias. Hier kun je elke zaterdag genieten van wel 200 kraampjes met de leukste accessoires, cocktails en muziek. In de zomer kan het hier erg druk zijn, maar dat maakt de markt zeker niet minder leuk. Heb je geen zin om in de brandende zon over de markt te moeten struinen, dan kun je in de zomer ook zeker de nachtmarkt bezoeken.

markten-ibiza

San Jordi – Sant Josep de Talala – Elke zaterdag van 09:00/14:30

Ben jij een echte vintage-lover? Dan is San Jordi zeker een aanrader. San Jordi is gevestigd in Sant Josep de Talala dichtbij Ibiza Airport. Elke zaterdag zijn er allerlei leuke nieuwe kraampjes te vinden, waarbij je de uniekste producten kunt kopen. Denk zeker niet alleen aan kleding, want er is veel meer te vinden. Wel is het aan te raden om er niet te laat op de dag heen te gaan, omdat de leukste producten dan al vaak weg zullen zijn.

hippie-markt-ibiza

Cala Llonga – El Paseo Maritimo – Elke donderdag vanaf 18:00/23:00

Cala Llonga is een echte avondmarkt, waar je heerlijk na een dagje strand rond kunt dwalen. Onder het genot van de bruisende zee en de tofste live-muziek kun je hier allerlei handgemaakte producten scoren. Vergeet ook zeker niet om een cocktail te drinken tijdens happy hour, waarbij je kunt kiezen uit talloze smaken. De markt is wel vrij klein in vergelijking met de andere markten op Ibiza, maar door de gezelligheid zeker een tip om eens een kijkje te nemen na een relaxed dagje strand.

markt-ibiza

Mercadillo Del Puerto de Ibiza – Elvissa – Elke dag van 17:00/02:00

Mercadillo Del Puerto de Ibiza is een markt, waarbij veel ambachtelijke producten worden verkocht. Hier kun je prachtige leren en zilveren producten scoren. Deze hippiemarkt is elke avond geopend en is gevestigd aan de prachtige haven van Ibiza stad. Wel liggen de prijzen wat hoger dan de andere markten, maar je krijgt hier dan ook prachtige producten voor terug van zeer goede kwaliteit.

hippie-markten-ibiza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *